ACN Naoussa
Blossom Peach Trees-Promo Video

Τον Μάρτιο του 2021,σε συνεργασία με τον Αγροτικό Συνεταιρισμό Νάουσας ,δημιουργήσαμε το υπέροχο αυτό video για να αναδείξουμε εκτός από το υπέροχο φαινόμενο των Ανθισμένων Ροδακινιών και τους ανθρώπους που εργάζονται σκληρά για να απολαμβάνουμε εμείς αυτό το υπεθέαμα .

 
 


Τα φημισμένα «Ροδάκινα Νάουσας-Naougusta», προϊόν Προστατευόμενης Oνομασίας Προελεύσεως (Π.O.Π) σύμφωνα με τους κανονισμούς της Ε.Ε., αποτελούν το κύριο προϊόν της περιοχής.

Ξεχωρίζουν για το πλούσιο άρωμα, την εντελώς ξεχωριστή γεύση και τη φρεσκάδα τους αφού συσκευάζονται στο χωράφι αμέσως μόλις συγκομισθούν από το δένδρο.

Αυτά τα χαρακτηριστικά υψηλής ποιότητας είναι που αναγνωρίζουν και αναζητούν οι καταναλωτές τόσο στην Ελλάδα, όσο και στις μεγάλες διεθνείς αγορές της Ευρώπης, της Ρωσίας, της Αραβικής Χερσονήσου κ.α. στις οποίες κατέχουν δεσπόζουσα θέση.

Στο video συμμετείχαν οι εργαζόμενοι του συνεταιρισμού,παραγωγοί,η συνεργαζόμενη μεταφορική εταιρεία Giagkos Trans και οι υπέροχες δίδυμες χορεύτριες Έλενα & Φένια Τσικιτίκου.

Η βιντεοσκόπηση έγινε από τον κο Τσίμπρη Θωμά και την ομάδα του Photonet Studio.

Black Friday