Branding  

Η δημιουργία ενός ισχυρού brand θα πρέπει να αποτελεί πρωταρχικό μέλημα κάθε επιχείρησης. Ένα ισχυρό brand βοηθά σημαντικά την επιχείρηση να αναδείξει τα ανταγωνιστικά της πλεονεκτήματα και να πάρει μια ξεκάθαρη θέση στην αγορά που δραστηριοποιείται.

Η ταυτότητα μίας εταιρίας παίζει σημαντικό ρόλο για την εταιρική εικόνα της επιχείρησης .

Αρχικά το πρώτο και πιο σημαντικό βήμα είναι να θέσουμε τους επιχειρηματικούς μας στόχους. Γιατί  θέλετε να δημιουργήσετε ένα καινούριο Brand;
Ή γιατί θέλετε να αναβαθμίσετε το υπάρχον Βrand της επιχείρησης σας ;

Καθώς οι εποχές αλλάζουν ,ο τρόπος προσέγγισης των πελατών διαφέρει αρκετά.

Κανένα Brand εκεί έξω δεν κατασκευάστηκε εν μία νυκτί.


Θέλει προσπάθεια με μακροπρόθεσμους στόχους και σωστή στρατηγική για ανάπτυξη για να βγείτε μπροστά και να διαφοροποιηθείτε από τον ανταγωνισμό σας .

Η Kostello's Marketing αναλαμβάνει τον πλήρη σχεδιασμό της εταιρικής σας ταυτότητας , που περιλαμβάνει τον σχεδιασμό  λογοτύπων, επαγγελματικές κάρτες, σύνταξη Δελτίων Τύπου,Company Profile,Blogging ,Newsletter, φυλλάδια, έντυπα, καταλόγους προϊόντων, προσφέροντας  δομημένη εταιρική εικόνα και με τη δική σας μοναδική χρωματική παλέττα.

Δημιουργούμε από την αρχή την εταιρική σας ταυτότητα ,η οποία σας ακολουθεί σε όλες τις επαγγελματικές σας κινήσεις .
 


Odoo • Image and Text

Logo Design  

Το εταιρικό σας λογότυπο είναι η προσωπικότητα της επιχείρησης σας.

Εκφράζεται από ένα γραφιστικό σχέδιο (οπτικό στοιχείο), που μπορεί να είναι σύμβολο, όνομα γραμμένο με ιδιαίτερη τεχνοτροπία, ή συνδυασμός και των δύο.

Γνωρίζει εκ των προτέρων το κοινό του και εκπροσωπεί την κάθε επιχείρηση έξω στην αγορά.


 

''Your brand is what other people say about you,when you are not in the room''

— Jeff Bezos

 


Tο λογότυπο αποτελεί τη γραφιστική αποτύπωση ενός εμπορικού σήματος (έμβλημα/ σύμβολο ) μιας  επιχείρησης  ή οργανισμού κάθε είδους                              ( εταιρία ίδρυμα, project, κ.λπ.).

Σκοπός του είναι να διαφοροποιήσει την υπόσταση που αντιπροσωπεύει σε σχέση με άλλες παρόμοιες και να την κάνει αναγνωρίσιμη στο κοινό.

Καθώς το λογότυπο είναι συνυφασμένο με  την εταιρική ταυτότητα της επιχείρησης που εκπροσωπεί, αυτό θα πρέπει να παραμένει αμετάβλητο σε κάθε μορφή οπτικής επικοινωνίας, είτε αυτή είναι έντυπη, είτε ηλεκτρονική ή outdoor .
Ένα καλά σχεδιασμένο λογότυπο θα πρέπει να συνδυάζει τα τυπογραφικά και γραφιστικά στοιχεία με τέτοιο τρόπο, ώστε αφενός να εκφράζει την προσωπικότητα του οργανισμού και αφετέρου να προσελκύει το κοινό στο οποίο απευθύνεται.


Επαγγελματική Κάρτα

Σχεδιασμός επαγγελματικής κάρτας υψηλής αισθητικής για επιχειρήσεις και επαγγελματίες ,σύμφωνα με την εταιρική σας ταυτότητα.
Μια άρτια επαγγελματική κάρτα σε συνδυασμό με τα υπόλοιπα promo εργαλεία που έχετε στη διάθεση σας ,αντικατοπτρίζει την επαγγελματική σας εικόνα.
Odoo • Text and Image
Odoo - Sample 1 for three columns

Ετικέτα Συσκευασίας 

Έχετε δημιουργήσει τη δική σας επιχείρηση και πρέπει να αναπτύξετε το brand σας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.
Μια σωστά σχεδιασμένη ετικέτα δίνει μεγαλύτερη εμπορική αξία στα  προϊόντα σας και μέσω της καλαίσθητης εικόνας τους καθορίζεται και η επιτυχία σας,
 


Odoo - Sample 2 for three columns

Στρογγυλό Αυτοκόλλητο 

Ένα αυτοκόλλητο με το logo ,το motto σας,seasonal ή απλά ένα ευχαριστήριο αυτοκόλλητο στις συσκευασίες δώρων σας βοηθάει στην ανάπτυξη του brand σας.

 

 

 


Όλα όσα πιστεύει ο κόσμος για εμάς δημιουργούν το  Brand μας

Οι μεγαλύτερες εταιρίες που γνωρίζουμε έχουν “πατήσει” επάνω σε κάποιο ισχυρό χαρακτηριστικό τους, το έχουν εμβαθύνει και προσπαθούν να μεταδίδουν στον κόσμο συνεχώς υποσυνείδητα ότι ξεχωρίζουν γι αυτό το πράγμα.

Κάθε επιχείρηση είναι ένα Brand. Αλλά Brand δεν είναι μόνο μία επιχείρηση. Brand είναι ένας κολοσσός ρούχων αλλά ακόμη και ένα μικρό περίπτερο ή ένα δημόσιο πρόσωπο. 


Η έννοια του Brand είναι η φήμη που έχει κάποιος σε ένα κοινωνικό σύνολο ή μία αγορά.  Είναι η γνώμη που έχει για κάποιον ο κόσμος όταν αυτός λείπει.