Create your own Website Easily 

Αποκτήστε έναν ιστότοπο που προσαρμόζεται αυτόματα στις ανάγκες σας και το στυλ σας.

Η προώθηση της επιχείρησης σας  είναι κρίσιμη για την επιτυχία της.Σε συνεργασία με την  Methodoos (Silver Partner της Odoo), σας παρέχουμε τα κατάληλα εργαλεία για να καλύψετε εύκολα τις ανάγκες σας.

Το O𝐝𝐨𝐨 𝐖𝐞𝐛𝐬𝐢𝐭𝐞 𝐁𝐮𝐢𝐥𝐝𝐞𝐫 για επιχειρήσεις είναι ένα εργαλείο ανοιχτού κώδικα σύγχρονο, εύκολο και φιλικό προς κινητές συσκευές. 
Βελτιώστε την εικόνα του ιστότοπου σας με όμορφα σχήματα και δημιουργείστε σαν επαγγελματίας σχεδιαστής με τη δύναμη των 𝐛𝐮𝐢𝐥𝐝𝐢𝐧𝐠 𝐛𝐥𝐨𝐜𝐤𝐬.

 
 

 

 

Εκδηλώσεις 

Οργάνωση, δημοσίευση, προώθηση και πώληση των εκδηλώσεών σας. 

Blogs

Απλά καθίστε και ξεκινήστε να γράφετε. Το Blog της Odoo θα σας επιτρέψει να ξεκινήσετε σε χρόνο μηδέν.

Forum

Εύκολη ταξινόμηση με περισσότερες λέξεις-κλειδιά ώστε το SEO σας να βελτιώνεται με το περιεχόμενο που δημιουργείται καθημερινά από την κοινότητά σας.

 

 

Live Chat

Συνομιλήστε ηλεκτρονικά με πελάτες και επισκέπτες σε πραγματικό χρόνο.

Χαρακτηριστικά Σχεδιασμού

Σχεδιάστε εύκολα τα δικά σας πρότυπα Odoo χάρη στην σαφή δομή HTML και το bootstrap CSS.

Ενημερωτικά Δελτία 

Συλλέξτε εύκολα τις διευθύνσεις email των αναγνωστών σας με το έξυπνο αναδυόμενο παράθυρο εγγραφής, το οποίο εμφανίζεται όταν πρόκειται να φύγουν από τη σελίδα.

Odoo • Image and Text

E-Shop

Δημιουργήστε προσαρμοσμένες σελίδες προϊόντων με το ηλεκτρονικό εμπόριο της Odoo.

Παρακολούθηση αποστολής απευθείας από το Odoo,χρησιμοποιώντας τις έτοιμες συνδέσεις με όλους τους μεγάλους μεταφορείς .
Odoo - Sample 3 for three columns

Hosting Solutions

Έχοντας απεριόριστα Domain και ανεξάρτητα από τις βάσεις δεδομένων σας, μπορείτε να φιλοξενήσετε όσους ιστότοπους χρειάζεστε.

Επιλέξτε τη λύση VPS που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας ,από τις 4 κύριες προσφορές μας .Ταχύτατη SSD διαδικτυακή φιλοξενία .

Odoo - Sample 3 for three columns

E-Learning 

Η βαθμολογία είναι το εύκολο.Η διαδικτυακή  εκπαίδευση της Odoo υπολογίζει αυτόματα τις βαθμολογίες για τους μαθητές σας ,τους δίνει σχόλια,πιστοποιεί τις επιτυχίες τους και τους ανταμείβει με πόντους ,επαίνους βαθμίδες ή ακόμα και βραβεία .

        Πρόσθετα Χαρακτηριστικά

 

Ενημερωτικά Δελτία

Συλλέξτε εύκολα τις διευθύνσεις email των αναγνωστών σας με το έξυπνο αναδυόμενο παράθυρο εγγραφής, το οποίο εμφανίζεται όταν πρόκειται να φύγουν από τη σελίδα.

Ενσωμάτωση του SEO

Έτοιμα προς χρήση εργαλεία SEO διατίθενται απευθείας στην Odoo χωρίς να απαιτείται διαμόρφωση. Πρόταση λέξης-κλειδιού με βάση τους όρους με τις περισσότερες αναζητήσεις στο Google που σας επιτρέπουν να διαρθρώσετε με προσοχή το περιεχόμενό σας και να προωθήσετε τις εκδηλώσεις σας.

 

Ηλεκτρονική Πώληση Εισιτηρίων

Διαχειριστείτε την δημοσίευση εκδηλώσεων και τις ηλεκτρονικές πωλήσεις εισιτηρίων. Επιλέξτε αν θέλετε να δημοσιεύσετε μια δωρεάν εκδήλωση ή να παρέχεται την δυνατότητα αγοράς εισιτηρίων στους ενδιαφερόμενους μέσω της σελίδας εκδήλωσης. Επιλέξτε τον τρόπο πληρωμής με πιστωτική κάρτα ή/και με δυνατότητα έκδοσης τιμολογίου προς τους πελάτες. Διαμορφώστε ειδικούς όρους όπως τιμές εισιτηρίων Early-bird, προνόμια και προνόμια μέλους ή πολλαπλές βαθμίδες εισιτηρίων. Όσα χρειάζεστε για την αύξηση συμμετοχής πελατών στην εκδήλωση και για την διαχείριση της λίστας επισκεπτών σας, όλα από ένα εργαλείο.

 

 

 

Παρακολούθηση πελατών με αυτόματη δημιουργία ευκαιριών πώλησης

Παρακολούθηση πελατών εντός και εκτός του ιστότοπού σας. Μετρήστε την απόδοση της διαφημιστικής σας καμπάνιας, είτε μέσω ηλεκρονικών μηνυμάτων είτε μέσω εξωτερικών ιστότοπων ή κοινωνικών μέσων.

Ενσωμάτωση του Google Analytics

Ο συγχρονισμός της Odoo με την εφαρμογή Google Analytics προσαρμόζεται αυτόματα για να παρακολουθεί κάθε είδους εκδήλωση μέσω δυνητικών ηλεκτρονικών αγορών, ολοκλήρωσης παραγγελιών, παρότρυνσης ενεργειών κ.λπ. Κάθε ένα από τα εργαλεία μάρκετινγκ της Odoo είναι επίσης συνδεδεμένο με το Google Analytics, προκειμένου να σας παρέχει 100% προβολή της επιχείρησής σας.

 Ηλεκτρονική Παροχή Θέσεων Εργασίας

Διαμορφώστε τον πίνακα των διαθέσιμων θέσεων, προωθήστε τις λίστες αυτών και παρακολουθήστε εύκολα τις υποβληθείσες αιτήσεις. Ακολουθήστε κάθε υποψήφιο και δημιουργήστε μια βάση δεδομένων για το προφίλ κάθε υποψηφίου με τις δεξιότητες και τα έγγραφα που έχει επισυνάψει.
Δεν χρειάζεται να αναθέσετε σε τρίτους τις προσλήψεις σας - χειριστείτε τα πάντα εσωτερικά με απλό και επαγγελματικό τρόπο.

Odoo • Image and Text

Social Media Connection

Τα  Social Media γενικότερα είναι ένας εξαιρετικός τρόπος για να χτίσουμε την αναγνωρισιμότητα της εταιρείας μας. Η σύνδεση ιστοσελίδας με τα Social Media παίζει σημαντικό ρόλο καθώς ότι καινούργιο ανεβαίνει στην ιστοσελίδα γίνεται ευρέως γνωστό!

Το Odoo Website Builder για επιχειρήσεις είναι ένα εργαλείο ανοιχτού κώδικα σύγχρονο, εύκολο και φιλικό προς κινητές συσκευές. 
Βελτιώστε την εικόνα του ιστότοπου σας με όμορφα σχήματα και δημιουργείστε σαν επαγγελματίας σχεδιαστής με τη δύναμη των building blocks.
Μια εύκολη διαδικασία για να αξιολογήσετε τι μπορεί να κάνει το Odoo Website Builder για την επιχείρησή σας, είναι να ρίξετε μια ματιά στον παρακάτω σύνδεσμο, όπου υπάρχουν πολλά δείγματα ενεργών ιστότοπων πελατών .