Digital Marketing

Let's go Digital  

Στο Digital Marketing πρέπει να βλέπουμε λίγο πιο μπροστά.
Δημιουργούμε και χτίζουμε εμπιστοσύνες 


Odoo • Image and Text

Βελτιστοποίηση Μηχανών Αναζήτησης- SEO

Το SEO είναι η διαδικασία βελτιστοποίησης on-line δεδομένων, ώστε να είναι εύκολα προσβάσιμα μέσω μηχανών αναζήτησης. Η Odoo προσφέρει αυτή τη λειτουργικότητα στην εφαρμογή   website builder  ενώ μας επιτρέπει να ευθυγραμμίσουμε το περιεχόμενο του ιστότοπού σας με λέξεις και φράσεις κλειδιά που πληκτρολογούν οι καταναλωτές στις μηχανές αναζήτησης.

Marketing Μηχανών Αναζήτησης - SEM

Το SEM στη πραγματικότητα έχει σχέση με τη μηχανή αναζήτησης της Google, αλλά και το Bing έχει παρόμοιες υπηρεσίες. Δημιουργώντας έναν Google Business λογαριασμό για την επιχείρησή σας, σας δίνουμε την δυνατότητα να επωφεληθείτε από υπηρεσίες όπως Pay Per Click Ads, όπου ορισμένες διαφημίσεις της επιχείρησής σας δημοσιεύονται στην αναζήτηση της Google, με βάση λέξεις και φράσεις κλειδιά που χρησιμοποίησε ο καταναλωτής.   

Odoo • Text and Image
Odoo - Sample 1 for three columns

Email Marketing

Αν και αυτό είναι ένα από τα παλαιότερα εργαλεία ψηφιακού marketing, ωστόσο το email παραμένει ένα από τα πιο σημαντικά. Σίγουρα είναι το πιο δημοφιλές μεταξύ των χρηστών του διαδικτύου. Η ιδέα είναι να στείλετε ένα email σε μια στοχευμένη ομάδα ατόμων που προωθούν την επιχείρησή σας ή να αλληλοεπιδράτε μαζί τους μέσω μοναδικού περιεχομένου οποιουδήποτε είδους. Το   Email Marketing  της Odoo είναι η εφαρμογή που ταιριάζει καλύτερα σε αυτόν τον τύπο ψηφιακού marketing. 

Odoo - Sample 2 for three columns

Marketing Κινητών Τηλεφώνων

Σχεδόν όλοι την σημερινή εποχή χρησιμοποιούν smartphone. Ως εκ τούτου, το marketing των κινητών τηλεφώνων είναι επίσης απαραίτητο. Ειδικά αν η ομάδα που σας αφορά είναι η νεότερη γενιά. Αυτός ο τύπος marketing μπορεί να γίνει είτε μέσω SMS (To SMS Marketing  της Odoo είναι το τέλειο εργαλείο για αυτό),  αλλά και δημιουργώντας εφαρμογές για Android ή  IOS smartphones. Αυτές οι εφαρμογές μπορούν να εκτελέσουν συγκεκριμένες ενέργειες και να αυξήσουν την επισκεψιμότητα, π.χ. να στέλνετε ειδοποιήσεις κάθε φορά που υπάρχει κάτι νέο διαθέσιμο στον ιστότοπό σας ή σε οποιαδήποτε άλλη σελίδα κοινωνικών μέσων.   

Odoo - Sample 3 for three columns

Influencer Marketing 

Οι Influencers έχουν αναπτύξει μια ισχυρή, και προσωπική, σχέση με το κοινό τους, αναρτώντας, συχνά, πρωτότυπο, και ενδιαφέρον Content, το οποίο και τραβά την προσοχή των Followers τους, και εξασφαλίζει τη σταθερή επισκεψιμότητα των σελίδων τους.

Με τον τρόπο αυτό, η ενσωμάτωση διαφημιστικών μηνυμάτων, στη φυσιολογική ροή των αναρτήσεων των Influencers, εξασφαλίζει την,οργανική, αυθεντική, αλλά και στοχευμένη διαφήμιση, διαφόρων προϊόντων, αλλά και υπηρεσιών.Καταγράφοντας σωστά τις ανάγκες σας,θα ακολουθήσουμε μέρος ή συνδυασμό όλων των τρόπων προσέγγισης νέου πελατολογίου για το βέλτιστο καλύτερο αποτέλεσμα. 
Το θετικό είναι ότι σε σχέση με το παραδοσιακό Marketing ,στην νέα εποχή έχουμε αποτελέσματα άμεσα και σε πραγματικό χρόνο.

Social Media Marketing 

Η προώθηση ή marketing  κοινωνικής δικτύωσης, αποτελεί ένα από τα σημαντικότερα κομμάτια της ψηφιακής προώθησης και διαφήμισης προϊόντων.
Αφορά τις ενέργειες που γίνονται στα κοινωνικά δίκτυα, οι οποίες αποσκοπούν στην προώθηση προϊόντων και υπηρεσιών επιχειρήσεων .

Odoo • A picture with a caption
 
Η αύξηση της χρήσης των Social Media στον επαγγελματικό χώρο είναι ραγδαία. Ακόμη και εάν πρόκειται για μια μικρή η μεσαία επιχείρηση, τα αποτελέσματα που μπορούν να έρθουν από τη Social Media διαφήμιση είναι σημαντικά.
Το 91% των επιχειρήσεων παγκοσμίως χρησιμοποιεί δύο ή περισσότερα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
Το 81% όλων των μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων χρησιμοποιούν περισσότερες κοινωνικές πλατφόρμες.

Το Marketing κοινωνικών μέσων είναι απαραίτητο, ειδικά για τις μικρές επιχειρήσεις. Αυτό είναι το μέρος όπου προσεγγίζετε δισεκατομμύρια άτομα και δείχνετε μια πιο ανθρώπινη μεριά της επιχείρησής σας. Δεν κάνουν όλα τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης το ίδιο πράγμα. Το Facebook είναι περισσότερο B2C, το Instagram είναι αυτό που σας ταιριάζει, εάν η οπτική επαφή είναι σημαντική, το Linked Inn είναι περισσότερο B2B κ.λ.π.. Υπάρχουν ακόμη και συγκεκριμένα μέρη για κάθετες αγορές όπως το TripAdvisor, όπου μπορείτε να προωθήσετε την επιχείρηση σας φιλοξενίας και να αποκτήσετε υποψήφιους πελάτες. Facebook

 

Twitter

 

Pinterest

.


Instagram

 

Linked In

 

You Tube

 

 

 
 
 


 

Promo Video 

Ένα Promo Video προσελκύει πελάτες στην ιστοσελίδα σας,στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και αποτελεί ένα τέλειο εργαλείο για να εξηγήσετε τα οφέλη των υπηρεσιών σας .
Το βίντεο είναι ο ευκολότερος και πιο αποδοτικός τρόπος να τραβήξετε την προσοχή και να εξηγήσετε γιατί αυτό που προσφέρετε , ενδιαφέρει τον πελάτη.
Odoo • Text and Image

Commercial Spot  

Συνεργαζόμαστε με τους καλύτερους φωτογράφους και κινηματογραφιστές για ένα άκρως επαγγελματικό και άρτιο αποτέλεσμα .
Ένα διαφημιστικό spot ,με τον κατάλληλο συνδυασμό εικόνας,ήχου και κειμένου ,είναι πλέον απόλυτα προσιτό σε όλους και μια επένδυση που σίγουρα οφελεί την επιχείρηση που προβάλλεται.