EMAIL SIGNATURE
Υπάρχουν διάφοροι λόγοι που σας ωφελεί να δημιουργήσετε την τέλεια υπογραφή email.
Κάθε φορά που έχετε επαγγελματική επαφή μέσω email με κάποιον – είτε πρόκειται  για συνεργάτη ή πελάτη  – έχετε την ευκαιρία να παρέχετε επιπλέον πληροφορίες στον παραλήπτη ή να του δώσετε μια συγκεκριμένη εντύπωση για την επωνυμία σας.

Μια υπογραφή email (όταν γίνει σωστά) κάνει το email σας να φαίνεται πιο επαγγελματικό.

Σας δίνει νομιμότητα παρέχοντας το πραγματικό σας όνομα και τις πληροφορίες σας.

Η προσθήκη του λογότυπου, της επωνυμίας και των συνδέσμων ιστότοπών σας επιτρέπει στους χρήστες να γνωρίζουν ότι η επιχείρησή σας είναι επαγγελματική και αξιόπιστη.


 
Μια επαγγελματική διεύθυνση email είναι επίσης απαραίτητη για αυτό, επομένως μάθετε πώς να επιλέξετε μια ως μέρος της διαδικασίας.

-Κάθε λεπτό εξοικονόμησης χρόνου μετράει.

Μια υπογραφή email σάς επιτρέπει να παρέχετε σε κάθε επαφή email με σημαντικές πληροφορίες χωρίς να τις πληκτρολογείτε ξανά κάθε φορά.

-Η επωνυμία του περιεχομένου σας σας κάνει πιο αναγνωρίσιμους στο κοινό σας.

 Από το 62% των εμπορικών σημάτων που χρησιμοποιούν υπογραφές email για #marketing, το 82% το κάνει για να διαδώσει την αναγνωρισιμότητα της επωνυμίας.

 -Μια υπογραφή email σάς επιτρέπει να επιδεικνύετε το λογότυπο, τα χρώματα, τη γραμματοσειρά και τη φωνή της επωνυμίας σας σε κάθε συνομιλία μέσω email.

 
 

 

Η αύξηση της επισκεψιμότητας και η δημιουργία δυνητικών πελατών μέσω email marketing είναι μια πολύ γνωστή τακτική. Μια έρευνα σε επαγγελματίες του #marketing διαπίστωσε ότι το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο είναι ο τύπος περιεχομένου τους με την υψηλότερη απόδοση για την εξασφάλιση και την καλλιέργεια δυνητικών πελατών.

Αυτή η επιτυχία δεν χρειάζεται να περιορίζεται σε μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου marketing . Μπορείτε να επιτύχετε το ίδιο αποτέλεσμα με τις υπογραφές email.
Από τις επωνυμίες που ασχολούνται με το μάρκετινγκ υπογραφής email, το 48% χρησιμοποιεί υπογραφές email για να οδηγήσει την επισκεψιμότητα στον ιστότοπο, ενώ το 34% τις χρησιμοποιεί για τη δημιουργία δυνητικών πελατών.

 

 
Τώρα ξέρετε γιατί χρειάζεστε μια υπογραφή email. Τι πρέπει όμως να βάλεις σε αυτό;

Πληροφορίες επαφής

Ανάλογα με το τι μπορεί να χρειάζεται να γνωρίζουν οι παραλήπτες του email σας, αυτό μπορεί να περιλαμβάνει πληροφορίες όπως το όνομά σας, τον τίτλο εργασίας, τον αριθμό τηλεφώνου ή τη διεύθυνση της επιχείρησής σας.

Πολλοί άνθρωποι περιλαμβάνουν τις διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου τους στις υπογραφές τους, αλλά είναι εύκολο να το αποκόψετε εάν χρειάζεται να εξοικονομήσετε χώρο. Εάν έχετε στείλει σε κάποιον ένα email, έχει ήδη τη διεύθυνση email σας.

 Επωνυμία

Έχουμε ήδη μιλήσει για τη σημασία του #branding στις υπογραφές email. Μπορείτε να ονομάσετε την υπογραφή σας μέσω του λογότυπου, του συνδυασμού χρωμάτων και των στοιχείων γραμματοσειράς σας.

Παρότρυνση για δράση (CTA-Call to Action )

Ορισμένες υπογραφές email παρέχουν απλώς πληροφορίες.

Αλλά η υπογραφή σας είναι επίσης μια ευκαιρία να κάνετε τον αναγνώστη να κάνει κάτι — όπως να πάει στον ιστότοπό σας, να διαβάσει μια ανάρτηση ιστολογίου ή να επωφεληθεί από μια ειδική προσφορά.

Σκεφτείτε να συμπεριλάβετε ένα συναρπαστικό #CTA στην υπογραφή του email σας.

 Social Media Links 

Εάν εσείς ή η επιχείρησή σας διατηρείτε επαγγελματικούς λογαριασμούς στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, μπορείτε να τους συνδέσετε στην υπογραφή του email σας.
Πολλοί άνθρωποι το κάνουν αυτό με μικρά εικονίδια για κάθε πλατφόρμα κοινωνικών μέσων.

Μερικοί άνθρωποι περιλαμβάνουν μια φωτογραφία τους με επαγγελματική εμφάνιση στην υπογραφή του email τους.

 
Αυτό είναι ιδιαίτερα χρήσιμο για τη δημιουργία σχέσεων με δυνητικούς πελάτες και πελάτες, όπως αντιπροσώπους πωλήσεων και διαχειριστές λογαριασμών. Ένα στιγμιότυπο με υπογραφή email επιτρέπει στους παραλήπτες να συσχετίσουν το email σας με ένα αναγνωρίσιμο πρόσωπο.

 
Εικόνα ή Βίντεο

Τα #headshots και τα #λογότυπα δεν είναι οι μόνες εικόνες που μπορείτε να βάλετε σε μια υπογραφή email.

 
Μερικοί άνθρωποι χρησιμοποιούν φωτογραφίες ή ακόμα και βίντεο στην υπογραφή τους για να επιδείξουν τη δημιουργική τους δουλειά ή να προωθήσουν προσφορές, εκδηλώσεις και περιεχόμενο.

TIP#1:

Ο καλύτερος τρόπος για να χρησιμοποιήσετε τις υπογραφές email για μια καμπάνια μάρκετινγκ είναι να κάνετε όλους στην εταιρεία να προβάλλουν την ίδια διαφήμιση #banner στην υπογραφή τους.

TIP#2:

Εστιάστε σε αυτό που έχει σημασία. Τι ένα ή δύο κομμάτια πληροφοριών θέλετε να μεταφέρετε; Τι θέλετε να κάνει ο παραλήπτης όταν δει την υπογραφή σας;

Επιλέξτε τους συνδέσμους σας προσεκτικά.

Επιμένοντας στο θέμα "keep it simple", μην γεμίζετε την υπογραφή του email σας με πάρα πολλά CTA. Ένας σημαντικός σύνδεσμος είναι συνήθως αρκετός για το μπλοκ υπογραφής σας.

 
Sales Tips